Program penkala

Program Penkala

Izvorno hrvatski proizvodi Penkala, kemijske olovke i nalivpera Jubilej, President, Admiral i Milenij sa zlatnim 18 i 14 karatnim zlatnim perom te perom od rodija – na vrlo decentan način spaja originalne, autohtone elemente hrvatske kulturne baštine sa suvremenim elementima, te time postaje prava dragocjenost. Preuzimanje PDF kataloga.

Uredski pribor

Uredski pribor

Rexpen pisaći pribor, kemijske olovke i nalivpera, izrađeni su od metala, dekorativno obrađeni u pozlati, kromu, ruteniju ili laku. U ponudi su i proizvodi za svakodnevnu upotrebu: promotivne metalne i plastične kemijske olovke, tinte i boje za žigove, mape za ured, korekturno sredstvo i jastučići za žigove. Preuzimanje PDF kataloga.

Školski pribor

Školski pribor

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji crtaćeg i školskog pribora te suvremene tehnologije, omogućavaju nam poštivanje strogih ekoloških i zdravstvenih normi prema svjetskim standardima, vrhunsku kvalitetu, funkcionalnost, trajnost i atraktivan dizajn linija Leonhardi, Fantasy i Hlapić. Preuzimanje PDF kataloga.

Blisteri

Blisteri

Naše najtraženije proizvode ponudili smo vam na prodajnim mjestima pakirane u blistere. Lako ćete ih prepoznati po karakterističnom TOZ dizajnu te odabrati ono što vam trenutno treba.
Preuzimanje PDF kataloga.